Hvilken hårfarve skal jeg vælge?

Overvejer du at farve dit hår, men ved du ikke helt, hvilken hårfarve du skal vælge? Der findes et væld af forskellige farver, som du kan vælge mellem, hvorfor det kan være et svært valg. Du kan selvfølgelig spørge venner og familiemedlemmer til råds. Dog er det vigtigt, at du vælger en farve, der passer godt til din hudtone. Læs med videre her.

Vælg den rigtige farve til din hudtone

Når du skal vælge en hårfarve, er det en fordel, at du kender din hudtone. Kender du din hudtone, kan du nemlig nemmere vælge en farve, der passer godt til dig. Den rette farve vil fremhæve din hudfarve og dine øjne på bedste vis. Men hvilke hårfarver og hudtoner passer godt sammen?

  • Kold hudtone

Hvis din hud er forholdsvis lys, og hvis det er pænest til dig med sølvfarvede smykker, så vil det helt klart være bedst til dig med en kold hårfarve.

  • Varm hudtone

Har din hud en gylden tone, og er det flottest med gulvfarvede smykker til dig, bør du gå med en varm og gylden hårfarve.

Køb en naturlig hårfarve

Hvis du gerne vil passe bedst muligt på dit hår, bør du vælge en naturlig hårfarve. Du kan for eksempel tage et kig på hårfarver fra NATURIGIN. Vælger du en Naturigin hårfarve, får du en hårfarve uden ammoniak og parabener. Herved er du sikret en skånsom og bæredygtig hårfarve. Hårfarvere er desuden lavet på certificerede økologiske ingredienser, der beskytter dit hår under farvning.